Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλλαγή σελίδας και στο Ζακυνθινό ποδόσαφιρο!

Αλλαγή σελίδας και στο Ζακυνθινό ποδόσαφιρο!

  Η παράταξη του Γιάννη Φιλιπποπολίτη επικράτησε θριαμβευτικά, με ψήφους (17 – 4) αυτής του μέχρι πρότινος πρόεδρου Λεωνίδα Μαλιούφα.

Ακόμα μια αλλαγή σελίδας μετά από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. άλλαξε σελίδα και η ΕΠΣ Ζακύνθου καθώς και αυτή μπαίνει σε νέα εποχή! Στις  εκλογές που έγιναν σήμερα εξελίχθηκαν σε θρίαμβο για την παράταξη του Γιάννη Φιλιπποπολίτη η οποία επικράτησε αυτής του (μέχρι πρότινος προέδρου) Λεωνίδα Μαλιούφα, ξαδέλφου του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ, που υπέστη μια από τις μεγαλύτερες ήττες σε επίπεδο Ποδοσφαιρικών Ενώσεων!

Η  εκλογική μάχη, που πραγματοποιήθηκε στο νησί του Ιονίου, έγινε μετά από αιφνίδια απόφαση του Δ.Σ και του κ. Μαλιούφα επισπεύδοντας τη διαδικασία, θέλοντας να… αιφνιδιάσει. Την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν στην Ζάκυνθο και ο Μάλαμας Τεβεκέλης, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναχώρησε την Παρασκευή και… δεν επέστρεψε.

Προφανώς κατάλαβε, πως η εκλογική μάχη είχε… χαθεί για τον εκλεκτό και πρώην, πλέον, πρόεδρο κ. Μαλιούφα, ο οποίος στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, είχε στηριχθεί και από την ΑΕΚ. Η οποία, βέβαια, στην σημερινή εκλογική μάχη, κατέβασε δικό της υποψήφιο…

Η σημερινή εκλογική μάχη  έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα ανάμεσα στις δύο παρατάξεις και μάλιστα ο κ. Μαλιούφας τόνισε πως θα στηρίξει τη νέα διοίκηση. Η οποία με τον Γιάννη Φιλιπποπολίτη στην προεδρία (με 17 Σωματεία υπέρ του παρακαλώ) και ελέγχει 9-0 το νέο συμβούλιο, έρχεται να φέρει νέο αέρα στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο που αλλάζει σελίδα όπως έγινε την προηγουμένη εβδομάδα με την ΕΠΣ Φθιώτιδας με την νόμιμη καθαίρεση του Κώστα Σακελλάρη, εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη, από 7 μέλη του Συμβουλίου.

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Νέα κρούση σε Παπασταθόπουλο!

Προσπάθεια απόκτησης του παίκτη έναντι 800.000 ευρώ. Πηγή: SportDay Η ΑΕΚ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com