Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλλαγή σελίδας…

Αλλαγή σελίδας…

Έγινε προχθές η τελικά, η πολυσυζητημένη συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής…

Στο πιο ψηλό επίπεδο… Έπρεπε να γίνει για πολλούς λόγους… Αν και φυσικά δεν ήμουν παρών, μπορώ να κατανοήσω κάποια πράγματα… Είναι σαφές ότι το έργο της Αγιά Σοφιάς, έχει φτάσει σε κρίσιμο στάδιο και πλέον αλλάζει επίπεδο, αλλάζει σελίδα… Που σημαίνει ότι τελειώνουν όλα όσα θα έπρεπε να κάνει το Σωματείο και αρχίζουν αυτά που πρέπει να κάνει η Περιφέρεια Αττικής….

Αυτό σημαίνει ελάφρυνση μεν σε οικονομικό επίπεδο, αλλά επιβράδυνση στον απαιτούμενο χρόνο προόδου… Το Σωματείο έτρεξε τα έργα με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, αφού πλήρωνε, μελετούσε, κατασκεύαζε τα πάντα, σε χρόνο ρεκόρ…. Τώρα αυτό θα αλλάξει, διότι μπαίνουμε πια σε ρυθμούς δημοσίου…

Ήδη έχουμε καθυστέρηση ως προς το θέμα της υπογειοποίησης και να δούμε πότε θα ξεκινήσει και επόμενη φάση των έργων, ως προς το ίδιο το γήπεδο…. Θετική η ομοφωνία Μελισσανίδη, Πατούλη, Βούρου, σημαίνει ότι άπαντες έχουν κατανοήσει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστερήσεων…

Μένει βέβαια, αυτό να φανεί και στην πράξη…

Πάντως το Σωματείο, ολοκλήρωσε το δικό του μεγάλο και πιο δύσκολο κομμάτι του έργου, γρήγορα, απλά και αποφασιστικά… Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι και να μπορέσουν να υλοποιήσουν τάχιστα, την δεδομένη επιθυμία τους, να ολοκληρωθεί το έργο, το συντομότερο δυνατό….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Για την αναγκαία συσπείρωση των Ενωσιτών ανθρώπων της τέχνης!

Ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια όπου η ομάδα–ανέστια και γυρολόγος σε άξενα γήπεδα… ετοιμάζεται να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com