Άλλαξε τελευταία στιγμή ο διαιτητής σήμερα!

Ενώ η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε ορίσει τον Μανώλη Σκουλά στο VAR για το σημερινό match της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, σήμερα άλλαξε η απόφαση καθώς ο διαιτητής ήθελε την αλλαγή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. 

Έτσι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό απόψε στις 17:15 θα διεξαχθεί με τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο VAR που πήρε τη θέση του Σκουλά. Θυμίζουμε πως ο Μανώλης Σκουλάς είχε υποπέσει σε λάθη στο Λαμία-Άρης και είχε πάρει χαμηλή βαθμολογία. Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, εκτός από αυτή την αναμέτρηση θα είναι και αύριο στο Άρης-Βόλος.

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -