Αλλάζουν πρόσωπα στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ

Ριζικές αλλάγες στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα σκάουτινγκ.

Σε σημαντικές αλλαγές προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ο,τι αφορά τη στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα έχει εισηγηθεί τις μεταρρυθμίσεις στο εν λόγω τμήμα του κλάμπ, μέρος των οποίων φαίνεται πως ήταν μεταξύ άλλων οι αποχωρήσεις των Άκη Πέτρου και Δημήτρη Ξουρή.

Μάλιστα, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου αναμένεται να στελεχώσει τους «κιτρινόμαυρους» με νέα πρόσωπα προκειμένου να ανανεωθεί πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα σε αυτόν τον τομέα.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -