Άλλη μία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει η ΑΕΚ απόψε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, με ζητούμενο απλά να φύγει χωρίς να χάσει! Σέντρα στις 19:30 (Νovasports 1HD)
”Θα πρέπει να έχουμε τον σεβασμό και την τιμή να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο ματς”, δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως αυτό το διάστημα με τις συνεχείς ήττες είναι το χειρότερο στην ποδοσφαιρική του ζωή.
Παράλληλα ο Ισπανός είδε τους Μπακάκη, Μάνταλο και Μαχαίρα να καταφέρνουν να μπουν στην αποστολή για το σημερινό κρίσιμο ματς, ενώ πάλι θα λείψουν οι Γκαρσία, Ολιβέϊρα, Λάτσι και Χνιντ.
Έτσι δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε διάταξη με 4άδα στην άμυνα και τον Μπακάκη αν ξεκινάει βασικός μετά από καιρό. Στις εκπλήξεις να τοποθετήσει τον Βασιλαντωνόπουλο μπροστά του, σαν χαφ-εξτρέμ ώστε να περιορίσει τα ”ανεβάσματα” του Χουανκάρ.
Πιθανή 11άδα(4-3-3):
Τσιντώτας – Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες – Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς – Τάνκοβιτς (Βασιλαντωνόπουλος), Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης (Μάνταλος).
- Η παράδοση στη Λεωφόρο είναι ιδιαίτερα αρνητική για την ΑΕΚ, αφού έχει να κάνει νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο από το 2001, όταν με γκολ του Ντέμη Νικολαΐδη είχε νικήσει 1-0 για τη διαδικασία των play-off της συγκεκριμένης περιόδου.
- Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Γεβγένι Αρανόφσκι.

