Αλμέιδα: «Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου – Ήθελα να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολλά χρόνια, είναι θέμα πάθους»

Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με την Ένωση.

Ο Αργεντινός προπονητής θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το 2028 και τα πρώτα του λόγια μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πάθος του για την ομάδα και στο ότι τα χρήματα δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

- Advertisement -

«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση…Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!»

 

Εικόνες από την ιστορική στιγμή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -