Αλμέιδα: «Δεν ακούω τους ψιθύρους – Σε δυο ματς βάλαμε 8 γκολ και μπορούσαμε περισσότερα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός μετά τη νίκη-πρόκριση (0-4) της Ένωσης επί της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-0 επί της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρρα, μέσω της οποίας η Ένωση εξασφάλισε την πρόκριση της στον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα χαιρετώ τους πάντες στην Αθήνα. Δεν σκέφτομαι τους ψιθύρους. Είχα πει παλιότερα πως είναι ευτυχισμένοι όσοι πιστεύουν χωρίς να έχουν δει και εγώ συνεχίζω στον ίδιο δρόμο. Εμείς είπαμε πως θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό είμαστε».

- Advertisement -

Για το αν τον προβλημάτισαν κάποια κομμάτια του αγώνα

«Εγώ αναλύω πάρα πολλά πράγματα, τα λάθη που έχουν γίνει. Αυτό που έχω να πω είναι πως σε δυο ματς βάλαμε 8 γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Δεν μπορώ να ζητήσω παραπάνω και μόνο να κάνουμε το ίδιο».

Για το χατ-τρικ του Λιβάι Γκαρσία

«Πάντα έχει τη δική μας εμπιστοσύνη ο Λιβάι, πάλι είχε σκοράρει και είχε ασίστ στο πρώτο ματς και πάντα μας μένει κάτι το αρνητικό, είναι κόσμος που ζει ετσι. Εγώ σκέφτομαι τα θετικά. Οι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν την εμπιστοσύνη μας κυρίως όταν κάνουν λάθη. Είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο πλοίο».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -