Ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε σε μεξικανικό μέσο που έχει έρθει στην Ελλάδα για να καλύψει τον αγώνα με την Αντβέρπ, λόγω του ίδιου αλλά και των Πινέδα, Πιζάρο.
Πιο συγκεκριμένα, ο δικός μας Ματίας μίλησε στο foxsports.com.mx με αφορμή τον αποψινό κρίσιμο αγώνα με τους Βέλγους για την είσοδο στους ομίλους του Champios League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις. Αυτό μου το δίδαξε ο (Χόρχε) Βεργκάρα και νομίζω ότι το έμαθα. Όταν πήγα στην Αμερική πήρα Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Με την πρώτη ευκαιρία που ήρθα στην Ευρώπη έφερα Μεξικανούς. Έχω μία εξαιρετική σχέση με την ομάδα που προπόνησα στο Μεξικό. Με τα αγόρια της Τσίβας. Στείλτε τους την αγάπη μου σε όλους. Κάποτε είχα δηλώσει ότι πιστεύω στον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή και τα γεγονότα το δείχνουν».
El entrenador que cree en el talento 🇲🇽, Matías Almeyda 🤩#MatiasAlmeyda #entrenador #aekathens pic.twitter.com/AbiO5KshWX
— Plano Deportivo (@PlanoDeportivo) August 30, 2023

