Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Aλμπάνης: “Γνωρίζω ότι ο κόσμος το θέλει, το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ”.

Aλμπάνης: “Γνωρίζω ότι ο κόσμος το θέλει, το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ”.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova για το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σερί καλών αποτελεσμάτων της ΑΕΚ και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Η αναβολή του κυπέλλου θα μας κάνει καλό πιστεύω γιατί μπορέσαμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο σε κομμάτια που θέλαμε. Έχουμε ανακάμψει στα τελευταία παιχνίδια, εξαιρείται βέβαια ο αγώνας της Λαμίας όπου χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Αυτός είναι ο σκοπός μας, θέλουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε καλύτερα ποδοσφαιρικά δείγματα».

Για το αν η έλευση του Καρέρα έχει αλλάξει τη νοοτροπία της ΑΕΚ: «Αρχικά θα έλεγα πως θέλουμε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή των νικών. Έχει φέρει μια αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια. Οι παίκτες βγάζουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχει ένα πλάνο που το ακολουθούμε πιστά και πιστεύω πως στο άμεσο πλάνο θα λειτουργήσει».

Για την επιθετικότητα που βγάζει πλέον στα παιχνίδια η ΑΕΚ, πιέζοντας περισσότερο τον αντίπαλο: «Θα έλεγα και επιθετικά και αμυντικά έχουμε βελτιωθεί. Η ομάδα δέχεται πιο δύσκολα γκολ απ’ ότι πριν. Επιθετικά όπως είπα υπάρχει ένα πλάνο, το εφαρμόζουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε και στα παιχνίδια. Νομίζω πως είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πως τον περιμένει: «Δεδομένο ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη σε ντέρμπι από τον Απρίλιο του 18: «Εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό. Είναι για τα στατιστικά και για να γράφεται στην ιστορία. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι από το οποίο θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την επιθυμία του κόσμου να πανηγυρίσει μια νίκη σε ένα ντέρμπι: «Ναι συμφωνώ απόλυτα, το γνωρίζω ότι ο κόσμος το θέλει, το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια συνοχή σαν ομάδα. Μπορεί και το δείχνει αυτό μέσα στο γήπεδο. Έχει ένα καλό σύνολο. Αν εφαρμόσουμε το πλάνο μας πιστεύω πως θα καταλήξει όπως θα θέλαμε».

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Συγκέντρωση στο στόχο και διαχείριση

Μας έλειψε το ποδόσφαιρο. Ξεχάσαμε την αγαπημένη μας ρουτίνα του Σαββατοκύριακου και θα προσπαθήσουμε να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com