Αλμπάνης: “Κάθε παίκτης που καλείται να παίξει πρέπει να βοηθάει την ομάδα του”

Ο Χρήστος Αλμπάνης μιλάει για την αναμέτρηση με Παναιτωλικό, αναφέρεται επί προσωπικού, αλλά και στη διακοπή και πώς λειτούργησε αυτό μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του “Δικεφάλου” στη NOVA:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής:

«Ήταν μια περίοδος που προσπαθήσαμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και ψυχολογικά και σωματικά. Δουλέψαμε πάνω σε κάποια κομμάτια τα οποία επέστησε την προσοχή ο προπονητής μας. Πλέον ανήκει στο παρελθόν αυτή η εβδομάδα και τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό».

Για το αν λειτούργησε ευεργετικά  το διάστημα της διακοπής για την ΑΕΚ:

- Advertisement -

«Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Μας έδωσε χαλάρωση, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μπορέσαμε να δουλέψουμε προσηλωμένοι και  με μια σχετική ηρεμία πάνω σε αυτά που θέλαμε. Ήταν μια περίοδος η οποία μας βοήθησε σημαντικά ενόψει της τελικής ευθείας και των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν».

Για το πώς ήταν για τον ίδιο αυτό το διάστημα μετά το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ:

«Ναι ήταν το καλύτερο διάστημα για μένα. Το θετικό είναι πως προσέφερε ηρεμία στην ομάδα. Ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμασταν έτσι ώστε να εδραιωθούμε στην τρίτη θέση, την οποία ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει. Θεωρώ πως και ο αγώνας της Κυριακής είναι κομβικός έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την 3η θέση και μαθηματικά».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Είναι μια αξιόλογη ομάδα με ευυπόληπτους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δει κάποια βίντεο σχετικά με την ομάδα τους. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει και εμάς διότι μας αρέσει και εμάς. Θα είναι ένας αγώνας ανταγωνιστικός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό:

«Ξεχωρίζω την αρμονία και την καλή συνεργασία που έχουν όλοι μαζί. Και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια τους. Ξεχωρίζω το σύνολο και όχι κάτι σε ατομικό επίπεδο ή κάποιον συγκεκριμένα».

Για το αν περιμένει πλέον περισσότερες ευκαιρίες:

«Νομίζω ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει συνέχεια. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν στέκομαι εκεί όμως. Κάθε παίκτης όταν καλείται να παίξει πρέπει να βοηθάει την ομάδα του και κατ’ επέκταση τον εαυτό του, αλλά και τον προπονητή που σ’ εμπιστεύεται. Νομίζω πως αυτή είναι η ουσία, όταν καλείται να παίξει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -