Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλμπάνης: «Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο αξιοκρατικό με την ύπαρξη του VAR, προσπαθώ να το απολαμβάνω και να δίνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα»

Αλμπάνης: «Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο αξιοκρατικό με την ύπαρξη του VAR, προσπαθώ να το απολαμβάνω και να δίνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα»

Ο Χρήστος Αλμπάνης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη μιλώντας για VAR,Καρέρα,Αραούχο αλλά και για τη προσωπική του παρουσία στην ομάδα τη φετινή χρονιά.

Απόσπασμα από όσα είπε στο sport24.gr:

Για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό: «H νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσα δείχνει το τελικό σκορ. Ο Παναιτωλικός έχει μία αξιόμαχη ομάδα, η οποία επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αναπτύξαμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για Αραούχο: «Ο Αραούχο δεν χρειάζεται τη δική μου μνεία προκειμένου να γίνει γνωστή η αξία του. Πρόκειται για έναν ποιοτικό και ευυπόληπτο ποδοσφαιριστή. Έχει δώσει πνοή, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής, όμως, είναι σημαντικός για την ομάδα. Αυτό είναι, άλλωστε, και το επίτευγμα του προπονητή μας. Όσον αφορά στο γκολ, θεωρώ πως η φάση του ανήκει ξεκάθαρα».

Για Καρέρα: «Μας έχει κάνει να νιώθουμε όλοι σημαντικοί και χρήσιμοι. Αυτό είναι σπουδαίο για την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση ενός ποδοσφαιριστή. Προσωπικά, δεν μου έχει πει κάτι συγκεκριμένα. Δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για το VAR: «Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο αξιοκρατικό με την ύπαρξη του VAR. Βέβαια, υπάρχει μία αναμονή σε κάποιες επίμαχες φάσεις, αλλά από εκεί και πέρα δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιο άλλο μελανό σημείο. Πιστεύω πως θα λειτουργήσει καλύτερα στο μέλλον, αλλά είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα εργαλείο που το χρειάζεται το ποδόσφαιρο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως αν μπορεί μία ομάδα να συνδυάσει το θέαμα με τα αποτελέσματα, θα ήταν το καλύτερο δυνατό σενάριο. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Η ομάδα έχει αποκτήσει ένα μέταλλο νικητή και καταφέρνει, ακόμη και στη κακή της μέρα, να παίρνει τα παιχνίδια. Ένα στοιχείο που μας έλειπε ως ομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα να είμαι όσο πιο σημαντικός γίνεται για την ομάδα προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της».

Ένας αθλητής, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνει, παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα ενός παιδιού που τον έχει ως ίνδαλμα. Από την πλευρά του, ο Αλμπάνης δείχνει συνειδητοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος: «Αν σωθεί το παιδί, υπάρχει ελπίδα. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Για τα παιδιά αποτελούμε πηγή έμπνευσης και είμαστε οι ήρωές τους. Πρόκειται για το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας και θα πρέπει να το εμπνεύσουμε με το πιο ρομαντικό και αθώο τρόπο. Θυμάμαι, όταν ο Γκάλης μπήκε στο Hall Of Fame, δεν έκανα καμία αναφορά στους τίτλους και τα κατορθώματά του. Προτίμησε να πει μία ιστορία για μία γυναίκα που τον σταμάτησε στον δρόμο και τον ευχαρίστησε γιατί έσωσε το παιδί του από τα ναρκωτικά, μέσω του αθλητισμού».

Πηγή: Sport24.gr

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

  Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο. Σε επαφές βρίσκεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com