Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αλβανός: «Θα θέλαμε την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε πιο υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Αλβανός: «Θα θέλαμε την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε πιο υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή διοργάνωση»

O Αλέξης Αλβανός μίλησε για τους στόχους της ομάδας χάντμπολ, τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά αλλά και τι αναμένει ο κόσμος να δει απ’την ομάδα για την συνέχεια.

Όσα δήλωσε για κορωνοϊό και Handball Premier στο Sports3.gr:

«Σε μια εποχή γενικότερης ανασφάλειας εξ αιτίας του κορονοϊού, η ΑΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια, όπως οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην ομάδα υπάρχει όραμα, με υπομονή, βήμα-βήμα να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη Περιμένουμε πώς και πώς η πολιτεία να δώσει ξανά την άδεια και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Πρόλαβε να γίνει μια αγωνιστική, πριν σταματήσει το πρωτάθλημα, απλά το δικό μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε. Η απουσία αγωνιστικής έντασης μάς έλειψε στο πρώτο παιχνίδι με την CSM στο Βουκουρέστι, αλλά στο τέλος ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και συνεχίζουμε στην Ευρώπη.

Η Handball League της περιόδου 2020-21 άρχισε στις 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι το lockdown στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, η ΑΕΚ πρόλαβε να δώσει έξι αγώνες.
Τελευταίος στη Σαλαμίνα στις 17 Οκτωβίου, πετυχαίνοντας το έξι στα έξι. Ευτυχώς σε όλο αυτό το διάστημα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε προπονήσεις, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Έχοντας δημιουργήσει ένα τόσο γεμάτο ρόστερ, μέσα από τις δυνατές προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τους παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Αλλά και πάλι, ό,τι και να λέμε, αυτό δεν αντικαθιστά τη διαδικασία ενός αγώνα.

Ο τραυματισμός του Ουγκάλντε απ’την άλλη ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς. Είναι ο παίκτης-ηγέτης που θέλαμε στην ομάδα. Πήραμε τον Νούιτς, μαζί με τον Κεδέρη και την προσπάθεια των παιδιών μας από την ακαδημία, προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του».

Όσα δήλωσε για SEHA League και EHF League:

«Γίνονται προσπάθειες η ομάδα να παίξει στη SEHA League, θα θέλαμε την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε πιο υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή διοργάνωση, την EHF League.Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, επιχειρούμε τέτοιες συνεργασίες, να έρχονται εδώ για κοινές προετοιμασίες. Επιθυμούμε να κάνουμε την ΑΕΚ πόλο έλξης για σπουδαίους παίκτες.Χρειάζονται να γίνουν πολλά, όχι μόνο από την πλευρά μας, απαιτείται να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερες εγκαταστάσεις».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Παπαδιονυσίου

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου συμφώνησε με την «Ένωση» και θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα». Μετά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com