Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Άμεσα ξεκινούν τα έργα στα Σπάτα

Άμεσα ξεκινούν τα έργα στα Σπάτα

Μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινάει η επέκταση και η αναβάθμιση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το προπονητικό κέντρο της «Ένωσης», στα Σπάτα αναβαθμίζεται και επεκτείνεται και τα έργα κατασκευής του ξεκινούν άμεσα, στο χώρο των 70 στρεμμάτων που βρίσκεται πίσω από το υπάρχον προπονητήριο το οποίο αγόρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Κάποια θέματα που υπήρχαν με την αρχαιολογία τους τελευταίους μήνες, και επηρέαζαν την έναρξη των εργασιών ξεπεράστηκαν και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν οι εργασίες, η χρηματοδότηση του έργου θα είναι από τον Γρήγορη Σαράντη και την ΑΕΚ, θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου που θα μπορούν να φιλοξενήσουν φιλικό αγώνα της πρώτης ομάδας, όπως και όλα τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής και ματς επίπεδου Youth League.

Στο ένα γήπεδο θα κατασκευαστεί εξέδρα, πολυτελή αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου, επιπλέον θα κατασκευαστεί ένα ξενοδοχείο, όπου στον πρώτο όροφο θα διαμένουν παιδιά των Ακαδημιών και στον άλλο η πρώτη ομάδα, πριν από παιχνίδια της εντός  του Λεκανοπέδιου της Αττικής. Τα έργα λοιπόν ξεκινούν άμεσα στην έκταση 70 στρεμμάτων στα Σπάτα για ένα χρόνο που θα «εκτινάξει» την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Μεταγραφικό ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης πέταξε το πρωί για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com