Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αμετανόητος ο Γρανίτσας: «Αν δε το είχα γκρεμίσει, δε θα γινόταν ποτέ»

Αμετανόητος ο Γρανίτσας: «Αν δε το είχα γκρεμίσει, δε θα γινόταν ποτέ»

Απίστευτη δήλωση Γρανίτσα ο οποίος μετά από 17 χρόνια βγήκε να πει ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την κατεδάφιση του γηπέδου.

Ο Γιάννης Γρανίτσας σε δηλώσεις του στο sportdog.gr αναφέρθηκε στην κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» και την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς». Με ένα περίεργο σκεπτικό, ο Γρανίτσας αισθάνεται δικαιωμένος που γκρέμισε το γήπεδο καθώς 17 (!!) χρόνια μετά κατασκευάζεται το νέο. Σύμφωνα με το Γρανίτσα δεν θα φτιαχνόταν το νέο γήπεδο αν δεν είχε κατεδαφίσει το παλιό το 2003.

«Αυτό δεν θέλουμε όλοι μας; Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Εγώ θέλω περισσότερο από τον καθένα να γίνει το γήπεδο. Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να γίνει το γήπεδο πιο πολύ από μένα. Ο Μελισσανίδης τα έχει κάνει όλα μια χαρά» ανέφερε και προσέθεσε «Αν δεν το είχα γκρεμίσει το γήπεδο δεν θα γινόταν ποτέ. Το γκρέμισα προφανώς, γιατί υπήρχε νόμος. Είχα υπογράψει σύμβαση. Όλα ήταν εξελίξιμα. Το θέμα είναι τώρα να ολοκληρωθεί το γήπεδο και να μπούμε μέσα. Θα πούμε κάποια πράγματα αφού γίνουν τα εγκαίνια και παίξει η ΑΕΚ ξανά στη Φιλαδέλφεια», απαντά.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Βλέπει τον Έρικ Μπάκνερ η ΑΕΚ!

  Η Ένωση κοιτάζει παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ Η ΑΕΚ ψάχνει στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com