Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης.
Επιστροφή στα Σπάτα για τους “κιτρινόμαυρους”, μετά το χθεσινό ρεπό, οι οποίοι προετοιμάζονται πλέον για το σαββατιάτικο παιχνίδι (17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.
Ένα ματς, όπου ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Όγκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς, που σήμερα ακολούθησαν θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους σε ώμο και προσαγωγό αντίστοιχα, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έβγαλαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει στην διάθεσή του για το Σάββατο και τον Μάρκο Λιβάια, που δεν αγωνίστηκε με την Κέρκυρα, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω των καρτών που συμπλήρωσε.
Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

