Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αμφίβολος ο Ινσούα ενόψει Μπράγκα

Αμφίβολος ο Ινσούα ενόψει Μπράγκα

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αργεντίνου μπακ στον αγώνα της Πέμπτης για το UEFA Europa League.

Αγώνα δρόμου φαίνεται πως κάνει ο Εμάνουελ Ινσούα για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μπράγκα.

Παρότι οι ενοχλήσεις που αισθανόταν πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν υποχωρήσει, ο Αργεντίνος μπακ χθες προπονήθηκε ατομικά, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση δεν είναι με το μέρος του.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Έτσι θα διεξαχθεί η Volleyleague Γυναικών της αγωνιστικής περίοδου 2021-2022

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ για το νέο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ. Εγκρίθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com