Αμφίβολος ο Καββαδάς με Φάρο

Τραυματίστηκε στην σημερινή προπόνηση ο σέντερ της “Βασίλισσας”.

Απρόοπτο στην ΑΕΚ ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρο στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Basket League, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2017.

Ο Βασίλης Καββαδάς τραυματίστηκε σήμερα στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Κάτι που σημαίνει, ότι είναι δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Καμπερίδη, συνεχίζει την ανάρρωση μετά το διάστρεμμα που υπέστη, έτσι ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πανέτοιμος.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -