Ανακοίνωσε Βράνιες η ΑΕΚ! (pics)

Η «Ένωση» ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες λοιπόν επέστρεψε στην ΑΕΚ κι επίσημα! Η λατρεία των οπαδών του «Δικεφάλου» βρίσκεται και πάλι εδώ, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και πήρε το νούμερο «21» στην πλάτη, που ασφαλώς σημαίνει πάρα πολλά για τον σύλλογο και τον κόσμο του, αλλά πλέον και για τον Βόσνιο, ο οποίος πια έχει γίνει… ένα με τον «Δικέφαλο»!

Δείτε την ανακοίνωση και τις αναρτήσεις της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική RSC Anderlecht.

- Advertisement -

Ένα χρόνο έπειτα από την αποχώρησή του, ο Βόσνιος διεθνής στόπερ επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε και έζησε μαζί της μεγάλες στιγμές.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2016 και στον ενάμιση χρόνο που ακολούθησε φόρεσε τη φανέλα της συνολικά σε 57 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-18, αλλά και της αήττητης ευρωπαϊκής πορείας της την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Όγκνιεν, καλώς επέστρεψες στο σπίτι σου!»

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -