Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανακοίνωση του απελθόντα αρχηγού της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ Νίκου Δευτεραίου!

Ανακοίνωση του απελθόντα αρχηγού της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ Νίκου Δευτεραίου!

Ο απελθών γενικός αρχηγός της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ Νίκος Δευτεραίος με ανακοίνωση του στέλνει τις ευχές του, αλλά  κάνει και έναν απολογισμό της θητείας του σε αυτήν την πολύ σημαντική θέση την οποία υπηρέτησε για τέσσερα συναπτά έτη. 

Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2020 έζησα ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι υπερασπίζοντας σε όλα τα επίπεδα την ιδέα και τα συμφέροντα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας από την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ως αρωγός των αλλαγών που έγιναν σε προγραμματικό, οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο συνέβαλα στις επιτυχίες όλων των αθλημάτων εντός κ εκτός αγωνιστικών χωρών.

Θα ήθελα να ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αθλητές και τους εφόρους γιατί την εξαιρετική και άψογη συνεργασία καθώς και τους οπαδούς οργανωμένους (Original) και μη, για την στήριξη τους.

Να ευχηθώ στον Ηλία Χατσίκα καλή επιτυχία στο έργο του.

Από μέλος του ΔΣ αλλά κυρίως από την εξέδρα (εκεί που ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα) θα συνεχίσω να παλεύω για το μοναδικό ιδεώδες της ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. περιμένοντας την επιστροφή στο ΣΠΙΤΙ μας.

Νικόλαος Αγγ.Δευτεραίος
Μέλος Δ.Σ. Α.Ε.Κ.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Αλμπάνης: «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση η σημερινή εμφάνιση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και αν δεν είχε χριστεί δις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com