Ο απελθών γενικός αρχηγός της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ Νίκος Δευτεραίος με ανακοίνωση του στέλνει τις ευχές του, αλλά κάνει και έναν απολογισμό της θητείας του σε αυτήν την πολύ σημαντική θέση την οποία υπηρέτησε για τέσσερα συναπτά έτη.
Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2020 έζησα ένα υπέροχο και μοναδικό ταξίδι υπερασπίζοντας σε όλα τα επίπεδα την ιδέα και τα συμφέροντα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας από την θέση του Γενικού Αρχηγού.
Ως αρωγός των αλλαγών που έγιναν σε προγραμματικό, οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο συνέβαλα στις επιτυχίες όλων των αθλημάτων εντός κ εκτός αγωνιστικών χωρών.
Θα ήθελα να ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους αθλητές και τους εφόρους γιατί την εξαιρετική και άψογη συνεργασία καθώς και τους οπαδούς οργανωμένους (Original) και μη, για την στήριξη τους.
Να ευχηθώ στον Ηλία Χατσίκα καλή επιτυχία στο έργο του.
Από μέλος του ΔΣ αλλά κυρίως από την εξέδρα (εκεί που ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα) θα συνεχίσω να παλεύω για το μοναδικό ιδεώδες της ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ. περιμένοντας την επιστροφή στο ΣΠΙΤΙ μας.
Νικόλαος Αγγ.Δευτεραίος
Μέλος Δ.Σ. Α.Ε.Κ.

