Αρχική / ΧΑΝΤΜΠΟΛ / Ανακοινώθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του νέου Challenge Cup του Χάντμπολ

Ανακοινώθηκε ο τρόπος διεξαγωγής του νέου Challenge Cup του Χάντμπολ

Τον τρόπο που θα διεξαχθεί το νέο Challenge Cup της χρονιάς 2018 – 2019 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Χαντμπολ.

Συγκεκριμένα οι πρώτες προκριματικές φάσεις θα βρουν τον Διομήδη Άργους να ξεκινάει από τον 2ο προκριματικό γύρο όπου 32 ομάδες θα εκκινήσουν με κληρώσεις ζευγαριών, ώστε οι καλύτερες 16 ομάδες να προκριθούν στο 3ο προκριματικό γύρο εκεί που θα περιμένει η φιναλίστ του θεσμού ΑΕΚ, τον αντίπαλο της.

Η ομάδα του δικεφάλου θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο μαζί με άλλες 15 ομάδες περιμένοντας το ζευγάρι τους που θα προέλθει από κλήρωση ζευγαριού από τον 2ο προκριματικό γύρο, με τον νικητή του να είναι αυτόματα ο αντίπαλος της Ένωσης.

Οι αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης θα ξεκινούν στις 13/14 Οκτωβρίου με τους επαναληπτικούς αγώνες μεταξύ των 16 ζευγαριών να γίνεται μια εβδομάδα αργότερα.

Οι μάγκες θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια τους στις 17/18 Νοεμβρίου με τους επαναληπτικούς της φάσης να έχουν προγραμματιστεί για τις 25/26 Νοέμβρη.

Η κλήρωση που θα δείξει τα 16 ζευγάρια της 2ης προκριματικής φάσης καθώς και τους αντιπάλους των 16 ομάδων που θα περιμένουν στον 3ο γύρο θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Στο “Νικος Γκάλης” του ΟΑΚΑ οι μάγκες

Αλλάζει έδρα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που έπαιξε στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com