Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανάκτηση του DNA…

Ανάκτηση του DNA…

Είναι από τις ελάχιστες φορές, που γράφω για χάντμπολ….

Για προφανείς λόγους, άλλωστε εδώ και τρία χρόνια, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου… Και δεν πρέπει να είναι… Η ΑΕΚ πλέον έχει μέση, αρχή και τέλος στο διοικητικό κομμάτι, πράγμα που είναι εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του τμήματος…

Θέλω όμως να πω δυο πράγματα, σαν ένας απλός φίλος της ομάδας…

Η ΑΕΚ είναι ένα ιδιαίτερο Σωματείο και το τμήμα του χάντμπολ, είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο… Ένα μοναδικό, μυστήριο τρένο λέμε….

Ένα τμήμα που έχει γαλουχηθεί και έχει ανδρωθεί, μέσα από τόσες δυσκολίες και τόσα προβλήματα, που θα είχαν διαλύσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον πλανήτη…

Ένα τμήμα που ο κόσμος το θεωρεί κομμάτι του, το θεωρεί δικό του…. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό…

Ένα τμήμα που στις δύσκολες στιγμές του Σωματείου, κράτησε όρθιο έναν ολόκληρο λαό, με την μαγκιά του και τις επιτυχίες του… Ένα τμήμα που τα τελευταία χρόνια , μπήκε σε μια άλλη βάση, πιο επαγγελματική…

Και με έναν άνθρωπο σαν τον Σταμάτη, κατά κύριο λόγο και την διοίκηση της ΜΑΝΑΣ κατά δεύτερο, να ψηλώνουν τον πήχη, σε όλα όσα αφορούν την εύρυθμη λειτουργία μιας ομάδα….

Να λύνουν τα προβλήματα, πριν αυτά καν εμφανιστούν… Και μάλιστα σε εποχές δύσκολες… Όμως, άρχισε να εμφανίζεται έλλειμμα, σε έναν βασικό παράγοντα της ομάδας….

Στο μέταλλο, στην μαγκιά, στην φανέλα, στο DNA…. Και αυτό φαίνεται στις κρίσιμες στιγμές, στα κρίσιμα παιχνίδια… Φαίνεται στην διαχείριση της ήττας…. Όπως βέβαια και η συνεχής αλλαγή κάθε χρόνο, μεγάλου μέρους του ρόστερ, δεν βοηθάει….

Η ΑΕΚ πρέπει να ξαναβρεί τα πατήματά της, την αγωνιστική της σταθερότητα, την ταυτότητά της , την ψυχή της…

Να ανακτήσει την μαγκιά της, το DNA της… Γιατί δεν έχει μάθει να κατακτά τίτλους με άλλον τρόπο…

Νέος προπονητής λοιπόν, νέοι αθλητές, επιστροφή Μαλίκ, νέα χρονιά, νέα προσπάθεια…

Ο Σταμάτης συνεχίζει να επενδύει και ο κόσμος λαχταρά και περιμένει…

Την ανάκτηση του DNA….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Δημάτος για Τσιγκρίνσκι: «Υπάρχουν στιγμές που επιβάλλεσαι με το επίπεδο που διαθέτεις και με την ποιότητα του χαρακτήρα σου!»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για τον Ουκρανό στόπερ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε χθεσινές δηλώσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com