Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αναλαμβάνει ο Ζελενίτσας τις Ακαδημίες

Αναλαμβάνει ο Ζελενίτσας τις Ακαδημίες

Βρέθηκε – όπως όλα δείχνουν – ο αντικαταστάτης του Άκη Ζήκου, με τον Μπάμπη Ζελενίτσα να είναι ο εκλεκτός για τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών.

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να αναλάβει το πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών της ΑΕΚ, με τον Γιώργο Σαράντη να τοποθετεί άλλο ένα άτομο δίπλα του.

Ο 50χρονος τεχνικός που για χρόνια αποτέλεσε τον υπεύθυνο ακαδημιών της εθνικής Ελλάδας θα είναι ο αντικαταστάτης του Άκη Ζήκου. Η ΑΕΚ ενώ έδειχνε πως θα καταλήξει σε πρόσωπο από το εξωτερικό, αποφάσισε πως καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή αποτελεί η περίπτωση του Ζελενίτσα, για αυτό και το θέμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, όπου και αναμένεται συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκτός από την πρόσληψη του Ζελενίτσα, αναμένονται κι άλλες αλλαγές στις ακαδημίες, με προσθήκη νέων προπονητών, αλλά και σκούτερ για περαιτέρω στελέχωση του τιμ στα Τμήματα Υποδομών της Ενωσης.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς

Στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Στις κλήσεις του Βίνκο Μαρίνοβιτς, στην Εθνική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com