Aνανεώνει μέχρι το 2022 ο Παπαδιονυσίου

Η ΑΕΚ «δένει» ακόμα έναν παίκτη.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου θα παραμείνει και αυτός στην ΑΕΚ για τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια. Ο έμπειρος πίβοτ φαίνεται να βρίσκεται «στα σχέδια» του Δημήτρη Δημητρούλια, και έτσι θα αποτελεί ακόμα ένα γερό «γρανάζι» του συνόλου του και τα επόμενα έτη.

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τάσο Παπαδιονυσίου. Ο 29χρονος (11/08/1990) πίβοτ, ύψους 1,97 μ., αποτέλεσε βασικό μέλος της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Χάντμπολ και ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα 2 χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022.

- Advertisement -

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου έχει συμπληρώσει 4 χρόνια συνολικά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, αγωνιζόμενος σε 141 επίσημους αγώνες και σημειώνοντας 273 τέρματα ως παίκτης της ΑΕΚ. Παράλληλα, αποτελεί τον 10ο ρέκορντμαν συμμετοχών και 11ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα της ΑΕΚ. Με ηγέτη τον κ. Παπασταμάτη οικοδομείται κάτι πολύ μεγάλο στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ! Είμαστε σίγουροι ό,τι οι απαιτήσεις για τίτλους τόσο του κόσμου μας, όσο και εμάς των ίδιων,  θα είναι μεγάλες. Είμαστε εδώ να τις φέρουμε σε πέρας με πολύ όρεξη για δουλειά και για τρόπαια”.

Τάσο, καλή επιτυχία!» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -