Στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Δημήτρης Παναγιώτου. Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ, που είχε πολύ θετική παρουσία την περασμένη σεζόν, ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση και συνεχίζει να φορά τα «κιτρινόμαυρα». Πρόκειται για την τέταρτη ανανέωση συμβολαίου στην ΑΕΚ, μετά από εκείνες των Αραμπατζή, Κουκουλά και Βλαστού. Η διοίκηση της ομάδας επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στον ελληνικό κορμό, χτίζοντας πάνω σε σταθερές βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παναγιώτου. Ο 21χρονος (21/05/2004) διεθνής πλέι μέικερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ για δύο ακόμα χρόνια.
Ο Δημήτρης Παναγιώτου ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2024 και συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στην πορεία ως τους Τελικούς του EHF European Cup.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Παναγιώτου δήλωσε στο aek.gr: «Η χρονιά που πέρασε δεν τελείωσε όπως ονειρευόμασταν. Αδιαμφισβήτητα όμως θα μας δώσει μεγάλο κίνητρο να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, όταν πρέπει, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, όπως επίσης όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στη βελτίωση μου μέσα στη σεζόν. Εύχομαι μια νέα σεζόν χωρίς τραυματισμούς».
Δημήτρη, κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!

