Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ανανέωση για Ματσιούλις!

Ανανέωση για Ματσιούλις!

Άλλη μία σεζόν με τον Γιόνας Ματσιούλις!

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοίνωσε ότι ο Γιόνας Ματσιούλις (34 χρ., 1μ.98) υπέγραψε σήμερα (11/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2020.

Τα ευχάριστα νέα για την ανανέωση της συνεργασίας της Βασίλισσας με τον έμπειρο και ικανότατο Λιθουανό, σκόρπισαν ικανοποίηση και αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της Ένωσης και αποδεικνύουν ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θα κάνει και φέτος το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας!

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Πέντε ευθείες απειλές του ΟΣΦΠ

Όπως σε κάθε ευρύ κοινωνικό δρώμενο, έτσι και στις ποδοσφαιρικές ομάδες υπάρχουν περίοδοι ακμής (τις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com