Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αναβάλλεται η αγωνιστική της EKO Basket League

Αναβάλλεται η αγωνιστική της EKO Basket League

 Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων, που έχουν ορισθεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2020  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας που ελήφθη ομόφωνα σήμερα, η διεξαγωγή των οι αγώνων της 21ης αγωνιστικής της EΚΟ BASKET LEAGUE 2019-2020 που είχαν ορισθεί για την 14 και την 15 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοιού και θα συνεδριάσει για να λάβει απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.”

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Απομένουν οι ανακοινώσεις για Γιακουμάκη και Φένλο, παραμένει στη Γκόρνικ ο Βασιλαντωνόπουλος

 Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι δύο πωλήσεις για την ΑΕΚ. Τα τυπικά μένουν πλέον για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com