Η δίκη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για το περιστατικό που διέσυρε παγκοσμίως, πρωτίστως τον ίδιο αλλά και συνολικά, το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ήδη αναβληθεί 5 φορές σε 3 χρόνια!
Η ύπαρξη του κορωνοϊού είναι αρκετή για να αναβληθεί και πάλι η δίκη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ. Βέβαια, όπως ανακοινώθηκε, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται, προσεχώς, να κληθεί εκ νέου όποτε και θα οριστεί νέα δικάσιμος.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του grtimes.gr:
«Παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σήμερα (14/05), ύστερα από πέντε αναβολές, αλλά ανεστάλη επειδή ισχύουν περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού. Με βάση τη σχετική ΚΥΑ οι ποινικές δίκες δεν διεξάγονται όταν ο κατηγορούμενος δεν είναι κρατούμενος και όταν δεν υπάρχει θέμα παραγραφής του αδικήματος.
Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη κατηγορούνται και άλλα 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ. Οι παραπάνω είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου 2018.
Η (τότε) αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για δύο παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Η πρώτη αφορά την είσοδο των κατηγορουμένων στο γήπεδο και η δεύτερη σχετίζεται με την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος εντοπίστηκε από τις κάμερες να έχει περασμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο που κατείχε νόμιμα.

