Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αναβολή λόγω επεισοδίων στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Αναβολή λόγω επεισοδίων στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Η διαμαρτυρία κατοίκων του Μαραθώνα για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού προκάλεσε επεισόδια που ανέβαλαν την συνεδρίαση, στην οποία θα συζητείτο και το γήπεδο της ΑΕΚ

Δεν ξεκίνησε ποτέ η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα της υπογειοποίησης του γηπέδου της ΑΕΚ. Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης κάτοικοι του Μαραθώνα που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό έκαναν κατάληψη στην έδρα, σήκωσαν πανό και απαίτησαν να συζητηθεί το θέμα τους.

Επικράτησε ένταση, η οποία φάνηκε να εκτονώνεται όταν το συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει ειδική συνεδρίαση για το εν λόγω ζήτημα την 1η Μαρτίου, όμως στη συνέχεια οι κάτοικοι απαίτησαν να κάνουν κάποιες τοποθετήσεις και σήμερα, υποστηρίζοντας ότι κι άλλες φορές έχουν πάρει υποσχέσεις. Ακολούθησε μεγάλη ένταση και αντεγκλήσεις μέσα στην αίθουσα, ενώ κάποια στιγμή ενεπλάκη από το πουθενά στην υπόθεση και το θέμα της ΑΕΚ, όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν γίνεται να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου της και όχι το δικό τους, το οποίο θεωρούσαν πιο σοβαρό, ενώ υπήρξαν και κάποιες προκλήσεις προς φίλους της ομάδας που ήταν εκεί και αντέδρασαν στα λεγόμενά τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και κάποιες συμπλοκές ατόμων. Η κατάσταση εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα, όμως η έδρα είχε αποφασίσει ήδη την οριστική διακοπή της συνεδρίασης, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποτέ θα οριστεί η νέα για να συζητηθούν τα θέματα που ήταν στη σημερινή ημερήσια διάταξη.

Για την… ιστορία, από την πλευρά της ΑΕΚ είχαν δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπροσωπία των παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Γεωργαμλής), αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος Άρσης Βαρών της ΑΕΚ (και πρόεδρος του προσφυγικού συλλόγου Ρίζες) Νίκος Καραμπουρνιώτης.

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Ο Ναός σηκώνεται μέρα με τη μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τα σημερινά έργα στο Ναό.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com