Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Ανδριόπουλος: Η Αγιά Σοφιά θα αναβαθμίσει την Νέα Φιλαδέλφεια και θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ!

Ανδριόπουλος: Η Αγιά Σοφιά θα αναβαθμίσει την Νέα Φιλαδέλφεια και θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ!

Στη σημασία που θα έχει το νέο γήπεδο για την Ένωση αλλά και την ίδια την πόλη, στάθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand SA, που έχει αναλάβει το έργο της ανέγερσης

Στην σημερινή εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ μίλησαν τόσο ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ωστόσο τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, όντας από τους κεντρικούς ομιλητές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand SA, που έχει αναλάβει το έργο της «Αγια-Σοφιάς», στάθηκε στη σημασία που θα έχει το νέο γήπεδο για την Ένωση αλλά και την ίδια την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ και οι τοποθετήσεις από τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος Δημήτρη Παντέλα και της εκπαιδευτικού Κωνσταντίνας Σόγια, κινήθηκαν σε αυτό το κλίμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδριόπουλος τόνισε: «Η έλλειψη του γηπέδου πλήγωσε τα συναισθήματα του κόσμου της ΑΕΚ. Μαζί με το Δημήτρη Μελισσανίδη καταστρώσουμε το 2013 ένα πλάνο που ως κύριους άξονες είχε τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την ανυποχώρητη στάση σε όλα τα εμπόδια. Και αυτό το πλάνο αποδίδει. Ευχαριστούμε τον κ. Σπίρτζη για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και για την άδεια. Μου κάνει εντύπωση που δεν είναι εδώ οι δήμαρχοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας. Και δεν το λέω ειρωνικά. Το γήπεδο και η υπογειοποίηση θα αλλάξουν όλη την πόλη. Η Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει ξανά το επίκεντρο. Το γήπεδο θα εκτοξεύσει και την ομάδα. Ο Δήμος ακόμα δεν έχει γνωμοδοτήσει για ζητήματα που αφορούν την πόλη του. Και ας είναι κάτι που δεν επηρεάζει πλέον, αφού εμείς προχωράμε το project κανονικά».

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση για την «Αγια-Σοφιά» τιμήθηκαν για την αποτελεσματική συμβολή τους στην εξέλιξη του έργου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας. Επίσης, στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο για το ιστορικό του γηπέδου με την επιμέλεια του Άρη Τσιμόγιαννη, ενώ στο χώρο παρουσιάστηκε έκθεση του Αρχείου Ελληνικών Γραμμάτων «Γιώργος Λεβιθόπουλος» με αυθεντικά σπάνια έγγραφα από τη Μικρά Ασία και τον Πόντo.

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Η Αγιά Σοφιά συνεχίζει την ανέγερσή της

Βίντεο από τα έργα στο Ναό. Δείτε το βίντεο :

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com