Κρατάει τους 3 βαθμούς και συνεχίζει η ΑΕΚ.
Η ομάδα του Νίκολιτς επικράτησε με 1-0 του Βόλου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωχελικά στο πρώτο μέρος, με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό και προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Πιερό, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. Στη συνέχεια η ΑΕΚ μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, έχασε ευκαιρίες, με καλύτερη όλων το δοκάρι του Πιερό λίγο πριν το φινάλε.
Πλέον η Ένωση βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και στρέφει την προσοχή της στο ματς της Πέμπτης με την Τσελιέ.
Το ματς:
- Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ΑΕΚ στο 10΄, με το σουτ του Πενράις από αριστερά να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.
- Στο 13΄η Ένωση βγήκε στην κόντρα, όμως η πάσα του Ελίασον για τον Πιερό ήταν λίγο πιο δυνατή, με τον Σιαμπάνη να βγαίνει και να την μαζεύει.
- Στο 18΄πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Ελίασον έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γιόβιτς πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Βόλου.
- Στο 32΄ο Τζόκα επιχείρησε το μακρινό σουτ, απέκρουσε εύκολα ο Στρακόσια.
- Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα για σκληρό μαρκάρισμα του Πενράις πάνω στον Σόρια.
- Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
- ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Στο 54΄ η Ένωση έφυγε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Ελίασον έκανε την κούρσα από τα δεξιά, σέντραρε για τον Πιερό και εκείνος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η αντεπίθεση ξεκίνησε από τον Μάνταλο.
- Στο 58΄ο Κοϊτά εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακριά, μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
- Στο 63΄κίτρινη κάρτα για τον Ρέλβας για φάουλ πάνω στον Λάμπρου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ. Ο παίκτης του Βόλου εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στο τοίχος.
- Αλλαγές για την ΑΕΚ. Ο Πήλιος παίρνει τη θέση του Πενράις και ο Ζοάο Μάριο εκείνη του Γιόβιτς.
- Στο 69΄ο Μάνταλος εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ από πλάγια, η κεφαλιά του Ρέλβας πέρασε άουτ. Αμέσως μετά νέα φάση για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Ζοάο Μάριο να κοντράρει και να καταλήγει στον Σιαμπάνη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κοϊτά σούταρε από καλή θέση αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
- Αλλαγή για τον Βόλο. Ο Μακνί περνάει στη θέση του Χουάνπι.
- Νέες αλλαγές για την Ένωση. Κουτέσα και Μαρίν μέσα, Κοϊτά και Μάνταλος έξω.
- Στο 77΄μακρινό σουτ του Λάμπρου, κανένα πρόβλημα για τον Στρακόσια να μπλοκάρει.
- Στο 80΄ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Ρότα και Φορτούνα, με τους δύο παίκτες να βλέπουν από μια κίτρινη κάρτα ο καθένας.
- Στο 81΄μαγική ενέργεια του Κουτέσα από τα αριστερά. Τον σταματάει με φάουλ ο Μαρτίνες, με τον παίκτη του Βόλου να βλέπει και αυτός κάρτα. Ο Μαρίν το εκτέλεσε, με τον Σιαμπάνη να διώχνει με γροθιές την μπάλα.
- Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ να «κλειδώσει» το ματς στο 86′. Όμορφη αντεπίθεση από τα αριστερά, ο Κουτέσα σούτερα με πολλά φάλτσα όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια ο Καλοσκάμης μπήκε στη θέση του Ελίασον.
- Δοκάρι για την ΑΕΚ στο 89΄! Ο Πιερό βγήκε απέναντι στον Σιαμπάνη, σούταρε αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ την βρήκε τόσο όσο για να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι του.
- Στις καθυστερήσεις νέα φάση για την Ένωση, με το σουτ του Ζοάο Μάριο να σταματάει πάνω στον Σιαμπάνη.
- Τέλος αγώνα. ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ 1-0.
ΑΕΚ (Νίκολιτς): Στρακόσια, Μουκουντί, Ρέλβας, Ρότα, Πενράις, Μάνταλος, Πινέδα, Κοϊτά, Ελίασον, Γιόβιτς, Πιερό
Βόλος (Φεράντο): Σιαμπάνης, Σόρια, Φορτούνα, Κάργας, Χέρμανσον, Μαρτίνες, Κόμπα, Χουάνπι, Τζόκα, Λάμπρου, Χάμουλιτς

