Ανεβάζει στροφές ενόψει ΑΕΛ η ΑΕΚ

  Οι παίκτες της ΑΕΚ ανεβάζουν στροφές, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (22/11, 15:00), με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική της Super League Interveteen.

Ο Μάσιμο Καρέρα στη σημερινή προπόνηση (18/11), πλην των διεθνών Νεντελτσιάρου, Μαχαίρα, Χριστόπουλου, Μπότου, Μιτάι και όσων όσων είχαν διαγνωστεί θετικοί στο ιό Covid-19 και δεν έχουν βγει ακόμη αρνητικοί σε νεότερο έλεγχο.

Να θυμίσουμε πως οι Σβάρνας και Σάκχοφπου είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό Covid-19, είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις απο την Τρίτη (17/11).

Ο Μάσιμο Καρέρα δούλεψε με τους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς με την προετοιμασία της ΑΕΚ, να συνεχίζεται χωρίς νέα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (22/11) με την ΑΕΛ.

- Advertisement -

Την Πέμπτη (19/11) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης» θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ και μέχρι το απόγευμα στις 18:00 θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -