Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αγγελόπουλος: «Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!»

Αγγελόπουλος: «Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!»

 Το μήνυμα του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ με μήνυμα του καλωσόρισε τις ομάδες του Final 8 στην Αθήνα.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Η ΑΕΚ BC έχει την τιμή ν’ ανακοινώσει την έναρξη της τελικής φάσης του Basketball Champions League 2020.

H AEK ΒC καλωσορίζει στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ, τις Ομάδες, που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή μπασκετική «Αμφικτυονία», γεγονός που συνιστά την επανεκκίνηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με το BCL και την ελληνική Κυβέρνηση, διοργανώνει την πρώτη – μετά τον Φεβρουάριο του 2020 – διεθνή διοργάνωση μπάσκετ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, φυσιολογική συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων στη χώρα μας, αλλά και αποτέλεσμα της εξαιρετικής διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από τη χώρα μας.

Η προβολή του αθλήματος σε διεθνές επίπεδο αποτελεί για μας πάντα προτεραιότητα, ακόμη και σε πρωτοφανείς συνθήκες, ενώ βιώνουμε τη μεγαλύτερη πανδημία των τελευταίων 100 ετών, τη μεγαλύτερη πανδημία του αιώνα.

Θεωρούμε, ότι η διοργάνωση του F8, για το οποίο όπως όλοι γνωρίζετε, δώσαμε μάχη, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά, να μην μπει παύλα, και να κριθεί ο Πρωταθλητής εντός γηπέδου, τονώνει το ηθικό μας, σε μία δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα. Ανεβάζει εκ νέου τον πήχη στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και δημιουργεί προσδοκίες στο ευρωπαϊκό.

Θα ήταν ευχής έργον το κορυφαίο τουρνουά να εξελιχθεί σε γιορτή, και να επαναληφθούν οι εντυπωσιακές εικόνες του F4 του 2018, όπου καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Δώσαμε μάχη για να έχουμε στο ΟΑΚΑ τους οπαδούς μας, με ποσόστωση βεβαίως, και επικαιροποιημένο σχέδιο δράσης, και το καταθέσαμε σε αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με τους ειδικούς. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Και πάλι, είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, σε ό,τι αφορά στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και πρόληψης, με σύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, τα οποία θα συμβάλλουν στην τήρηση των μέτρων, που επιβάλλει το Πρωτόκολλο Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα και ο κόσμος μας θα απολαύσει και υποστηρίξει την Ομάδα μας, έτσι όπως της αξίζει.

Η ΑΕΚ BC πιστή στο πλάνο και στη μεθοδολογία της θ’ ανταποκριθεί και σ’ αυτή την πρόκληση, στην πιο δύσκολη πρόκληση της 6ετούς θητείας μας.

Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια διεθνούς προβολής της χώρας μας και εκ νέου ανάδειξης του ελληνικού Μπάσκετ. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ για τη συνεργασία, αλλά και τη Διοίκηση του BCL για την εμπιστοσύνη.

Μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε…

ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το Σάββατο για τη Volley League γυναικών το ΑΕΚ – ΟΣΦΠ

 Για τη 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com