Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είχε πάρει 10 πρωταθλήματα αν υπήρχε το VAR από το ’90»

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είχε πάρει 10 πρωταθλήματα αν υπήρχε το VAR από το ’90»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ,μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr,μεταξύ άλλων και για τη ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ,κατά τη γνώμη του θα είχε διαφορετική ιστορία αν τη δεκαετία του 90′ υπήρχε VAR,ενώ αναφέρθηκε και στην εύνοια του ΟΣΦΠ που οδήγησε τις άλλες ομάδες σταδιακά στη διάλυση.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις Αγγελόπουλου:

«Νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχω την αίσθηση ότι οι μονάδες που έχουμε είναι πολύ καλές σε άμυνα και επίθεση. Μας λείπουν κάποιες προσωπικότητες στον άξονα στο κέντρο, που θα βγει μπροστά στα δύσκολα και θα συμπαρασύρει τους υπόλοιπους. Το αποτέλεσμα και την ποιότητα δεν μπορείς να το ξέρεις. Σκεφτόμουν να είχαμε το VAR τη δεκαετία του ’90, που η ΑΕΚ έπαιζε τρομερό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ θα είχε πάρει 10 πρωταθλήματα. Θα είχε αλλάξει και η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση έφερε την ΑΕΚ σε χρεωκοπία.

Ο Ηρακλής και ο Άρης στην ίδια κατηγορία, ο ΠΑΟΚ στο άρθρο 44, ο Παναθηναϊκός πολύ καλή ομάδα και διαλύθηκε. Δηλαδή διαλύθηκαν όλοι στον βωμό του ενός. Όλο αυτό έχει μία σειρά από συνέπειες. Σε επίπεδο διαιτησίας δεν θα έχουμε τα εγκλήματα που είχαμε παλιά νομίζω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ Δημητρόπουλο και Ποντίκη. Είναι απίστευτα αυτά που έχουμε ζήσει. Στο παιχνίδι με Ολυμπιακό, με τον Δημητρόπουλο, πέθανε ένας οπαδός από την ένταση και την αδικία που έζησε. Ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός για αυτό; Στην εποχή τη δική μου, τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ δεν τα θεωρούσαμε τόσο ντέρμπι. Υπήρχαν καλές σχέσεις τη δεκαετία του ‘80 και του ‘90. Ήταν αδικημένες και οι δύο ομάδες τότε, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τώρα έχει αλλάξει η κατάσταση».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Tέλος ο Κρικιοτόιου από την ΑΕΚ

Τίτλοι τέλους για τον Ρουμάνο ίντερ. Ο Μπογδάν Κρικιοτόιου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, ο οποίος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com