Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αγγελόπουλος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να γιγαντώνουμε τον σύλλογο»

Αγγελόπουλος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να γιγαντώνουμε τον σύλλογο»

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, και τίμησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο.

Σε μία εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των 100 ετών από την υπογραφή της συνθήκης των Σεβρών, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, έκοψε, το πρωί της Κυριακής (23/02) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο  Μάκης Αγγελόπουλος που ήταν ένας από αυτούς που βραβεύθηκαν. Μετά την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε πήρε το λόγο και τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή αυτή η βράβευση. Πέρα από τους τίτλους είμαι υπερήφανος για τις ατέλειωτες κοινωνικές δράσεις, μια εξ αυτών είναι και σε συνεργασία με την αρχιεπισκοπή και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί το προσφυγικό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι στα πεδία των μαχών, στα γήπεδα, να γιγαντώνουμε τον σύλλογο».

Εκτός από τον Μάκη Αγγελόπουλο βραβεύθηκαν επίσης από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, και οι Χρήστος Ζούπας, Παύλος Κοντογιαννίδης και Λουκάς Χριστοδούλου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

BCL για Λάνγκφορντ: «Κρύο αίμα!» (VIDEO)

Το BCL μέσα από το instagram ανέβασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον αρχισκόρερ της ΑΕΚ,με στιγμές …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com