Αγγελόπουλος: «Κρατήσατε την ΑΕΚ ζωντανή στα πέτρινα χρόνια, είμαι ένας από εσάς»

Υπέροχες στιγμές με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας» ήταν καλεσμένος από το AEK Getto Club και την Original 21 στο «σπίτι» της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αγγελόπουλος φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τους «Ενωσίτες», που φώναζαν: «Είναι τρελός ο πρόεδρος…», με τον ίδιο να απαντάει: «Εσείς είστε οι… τρελοί. Εσείς κρατήσατε την ΑΕΚ ζωντανή, με την παρουσία και τη φωνή σας στα πέτρινα χρόνια. Εγώ είμαι ένας από σας. Εδώ στη Σκεπαστή μεγάλωσα. Μαζί σας… ».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τιμήθηκε για όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. Επίσης, το παρών στο κλαμπ έδωσαν ο Γκρίφιν, ο Μωραίτης, ο Λαρεντζάκης, ο Γιαννόπουλος και ο Θίοντορ.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -