Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλίσσας» σε συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα των ban της ομάδας, το οποίο πλέον ανήκει στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε στην τρέχουσα σεζόν αλλά καισ τις βελτιώσεις που αναμένεται να γίνουν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 αναφορικά με τον «σκόπελο» των ban που ξεπεράστηκε, σχολίασε τη φετινή ομάδα της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στις βελτιώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν είχαμε αμφιβολία ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Μπορεί να υπήρχε κακοπιστία από πολλές μεριές, αλλά αυτό ποτέ δεν μας λύγισε, ίσα ίσα, μας χαλύβδωσε», ανέφερε σχετικά με τα ban και πρόσθεσε: «Πλέον ξεκινάμε τη σεζόν με μια πολύ καλή ομάδα κι έναν πολύ καλό προπονητή».
Αναφερόμενος στο κλειστό των Λιοσίων είπε: «Δημιουργήσαμε ένα γήπεδο, το οποίο είναι στολίδι. Ήταν η πρώτη αξιοποίηση Ολυμπιακού Ακινήτου στη χώρα. Πήρε άδεια, που δεν είχε ούτε επί Ολυμπιακών Αγώνων. Και πλέον έχουμε βάλει στοίχημα, να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της ομάδας μας, έχοντας ολοκληρώσει τον τελευταίο κύκλο εργασιών, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλά πράγματα και μόνο με δικά μας χρήματα. Εγώ και ο κόσμος υπάρχουμε μόνο σε αυτή την προσπάθεια».

