Ανοιχτά από αύριο τα εκδοτήρια για τα εισιτήρια με Χάποελ

Ο κόσμος της «Βασίλισσας» θα μπορεί να προμηθευτεί από αύριο το εισιτήριό του, και από τα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» στον ΗΣΑΠ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι προκειμένου για τη εξυπηρέτηση των φίλων της ΑΕΚ ανοίγει εκδοτήριο από αύριο (Τρίτη, 17/12) και ώρες 10:00-17:00, στο σταθμό «Ειρήνη», για τον αγώνα με Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Την Τετάρτη (18/12), το εκδοτήριο αυτό θα παραμείνει ανοικτό από τις 10:00 έως και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

- Advertisement -

Yπενθυμίζουμε, ότι την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ, πριν από τον αγώνα με Χάποελ, διεξάγεται ο αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Για να μην προκληθεί συνωστισμός από αιφνίδια ροή στα εκδοτήρια του Κλειστού του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και για να μην ταλαιπωρηθείτε, προτιμότερο είναι να σπεύσετε έγκαιρα να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας.

Τιμές: 5, 10, 15, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα από τo εκδοτήριo P5, 3 ώρες πριν από την έναρξη.

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

-Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.

-Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -