Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ανοίγει ο δρόμος για την υπογειοποίηση και την κατασκευή μουσείων στην Νέα Φιλαδέλφεια

Ανοίγει ο δρόμος για την υπογειοποίηση και την κατασκευή μουσείων στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται από χθες το απόγευμα το επίσημο έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έλειπε για να ξεκινήσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ το έργο της, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει και η κατασκευή μουσείων της ΑΕΚ και του προσφυγικού Ελληνισμού.

Στα γραφεία της Περιφέρειας βρίσκεται  το επίσημο έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ώστε να εγκριθεί η  σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ για να ανοίξει ο δρόμος για την υπογειοποίηση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η διαδικασία του έλεγχου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, διότι  το θέμα ήταν καθαρά τυπικό, και πλέον το μόνο που απομένει είναι η Περιφέρεια Αττικής να ζητήσει τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, για να αρχίσει η διαδικασία της υπογειοποίησης .

Παράλληλα όμως με το έργο της υπογειοποίησης θα ξεκινήσει και η κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τα δύο Μουσεία τα οποία θα λειτουργήσουν μαζί με την Αγιά Σοφιά. Η κατασκευή των Μουσείων για τεχνικούς λόγους έπρεπε να ξεκινήσει και να γίνει παράλληλα με την υπογειοποίηση καθώς  ενώνονται, διότι ο δρόμος θα περνάει κάτω από το Μουσείο.

Η Δικέφαλος 1924 βάζει μπρος το συγκεκριμένο έργο και όταν τελειώσει το γήπεδο θα είναι πλήρως ολοκληρωμένο.Το μουσείο της ΑΕΚ και το μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού ήδη έχουν αρχίσει και συλλέγουν πολύτιμο υλικό. Ένα έργο το όποιο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης σε καθημερινή βάση για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και όχι μόνο.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ινσούα για Μαραντόνα: «Έτρεμε… το χέρι μου όταν κάναμε χειραψία»

 Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε στο Novasports.gr για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και θυμήθηκε τη μεταξύ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com