Ανσαριφάρντ: «Ακόμα και με μισό γκολ»

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης και σκόρερ του χθεσινού τέρματος στη νίκη επί της Λαμίας, Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση, τα γκολ που πετυχαίνει αλλά και το ματς με τον Άρη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιρανός επιθετικός:
«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και φυσικά κι εγώ για το γκολ μου. Θα υπάρξουν στιγμές που θα χάσω γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η… μαγεία του. Μπορείς να βάλεις το πιο απίθανο τέρμα και να αστοχήσεις στο πιο εύκολο. Όταν βρίσκομαι εντός της περιοχής προσπαθώ πάντα να τελειώσω τη φάση. Ψάχνω τη γωνία για να βάλω το γκολ. Νομίζω πως τo αποψινό, ήταν ένα δύσκολο τέρμα. Είναι θετικό σίγουρα το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε τη νίκη. Αυτή μετράει ακόμη κι αν έρθει με μισό γκολ.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τον Άρη: 

Σημαντικό ματς με Άρη. Να πάρουμε τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος και να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που βλέπω είναι πως όλος ο κόσμος έχει επηρεαστεί και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και να τηρούμε τα μέτρα, ώστε να προστατεύσουμε όλο τον κόσμο».

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -