Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επέστρεψε με δύο γκολ στον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και κατέκτησε το βραβείο του mvp.
Ο Ιρανός επιθετικός έφτασε τα 10 γκολ στην φετινή χρονιά (11 με το γκολ στην Ευρώπη) και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μπαράλες ξεπερνώντας τον Σβιντέρσκι κατά ένα γκολ. Ο παίκτης της ΑΕΚ δικαίως κέρδισε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης, και ο ίδιος όντας χαρούμενος για τη νίκη αφιέρωσε το βραβείο στη γυναίκα του που σήμερα έχει γενέθλια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ:
Για την επιστροφή του στα γκολ:
«Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα».
Για την εικόνα της ΑΕΚ:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα playoffs».
Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ:
«Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, ήθελα να τις ευχηθώ. Σκεφτόμουν τι να τις αγοράσω, έβαλα τα γκολ και τώρα με το βραβείο του ΜVP θα το πάω σπίτι να της το δώσω. Εντάξει της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα».


