Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αντίο φίλε…

Αντίο φίλε…

Έφυγε λοιπόν και ο Τάσος…

Με καθυστέρηση έξι μηνών, αφού ήταν μέσα σε αυτούς, που το Σωματείο είχε βάλει στον “πάγο”, τον προηγούμενο Δεκέμβρη, δεν έχει σημασία γιατί….

Ο ίδιος, προτίμησε παρόλα αυτά, να προσεγγίσει πάλι το Σωματείο και να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αντί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και να πάει όπου θέλει… Ελεύθερος… Χωρίς το Σωματείο, να καρπωθεί ούτε ένα ευρώ….

Ποδοσφαιριστής με σημαντική προσφορά στην ΑΕΚ, μα πάνω από όλα, αξιοπρεπής, χαμηλών τόνων, ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ…

Χωρίς ποτέ να κάνει επίδειξη ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, χωρίς ποτέ να επικαλεστεί το απεχθές για μένα ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ… Ακόμα και με την αποχώρησή του , προσφέρει στο Σωματείο ένα αρκετά σεβαστό ποσό , το οποίο η ΠΑΕ μπορεί να το διαθέσει όπου νομίζει καλύτερα….

Δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω, να συγκρίνω, να διακρίνω, να προκρίνω, να επικρίνω, τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ… Όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, ταμείο γίνεται 31 Αυγούστου και αδιάψευστος κριτής είναι οι τέσσερις γραμμές του γηπέδου….

Όλα τα υπόλοιπα, είναι για τους δημοσιογράφους, για τα πρωτοσέλιδα, τα ΜΜΕ και τα ΜΚΔ….

Και κάτι τελευταίο…

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις πωλήσεις, γιατί είναι δείγμα, αθλητικής και οικονομικής υγείας… Ούτε έχω την απαίτηση, όλα τα έσοδα, μαζί με λεφτά από διοικητικές τσέπες, να πηγαίνουν σε μεταγραφές… Δεν είμαι λογιστής και δεν με ενδιαφέρει καθόλου…

Μπορούμε να μην δίνουμε φράγκο και να έχουμε ομαδάρα; Ή να έχουμε πολύ καλή ομάδα; Ή να έχουμε ομάδα που πραγματικά να διεκδικεί τίτλους, μέχρι τέλους και όχι μέχρι τον Δεκέμβρη; Πρώτοι μάγκες θα είμαστε….

Αν όμως αυτό δεν θα συμβεί, όλα τα υπόλοιπα, θα είναι απλώς ιστορίες για φίδια…

Αντίο φίλε, σε ευχαριστούμε για όλα….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

”Έχω πονοκέφαλο”!

Μεγάλος ντόρος έγινε την Κυριακή για την αλλαγή στο ημίχρονο του Κρίστισιτς με τον Σιμάο.”Έχω …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com