Αρχική / AEKPASSION / Αντίο Ναέ μου… (pics &vids)

Αντίο Ναέ μου… (pics &vids)

Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια, η ΑΕΚ έδινε τον τελευταίο της αγώνα στο “Νίκος Γκούμας”.

Η 3η Μαϊου 2003 αποτέλεσε την ημέρα που άλλαξε το ρου της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Η Ένωση υποδέχτηκε τον Άρη στο “Νίκος Γκούμας”, ματς το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο στη φυσική έδρα της ομάδας, καθώς ο τότε Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας ζητούσε την στήριξη των Ενωσιτών για το γκρέμισα του “Νίκος Γκουμας” υποστηρίζοντας ότι στη θέση του μπορεί να χτιστεί άμεσα ένα νέο γήπεδο.

Η ιδέα του Γρανίτσα αρχικά αντιμετωπίστηκε έως και πανηγυρικά από αρκετό κόσμο αλλά και τον Τύπο, ενώ εξίσου πανηγυρικό ήταν το κλίμα στο φινάλε της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους για την ιστορία οι «κιτρινόμαυροι» φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ (4-0), στο τελευταίο μας στο… Ναό.

Όλοι πίστευαν ότι κάτι νέο θα δομηθεί με τον καιρό, όμως η πραγματικότητα ήταν ζοφερή. Η έναρξη των «πέτρινων» χρόνων της ομάδας μακριά από τη Νέα ΦΙλαδέλφεια ήταν γεγονός και σήμερα συμπληρώνονται 18 χρόνια απουσίας του κλαμπ από τη φυσική του έδρα.

Ο εφιάλτης φαίνεται πως τελειώνει, διότι στη θέση του “Νίκος Γκούμας” έχει -σχεδον- ολοκληρωθεί η ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena” με τον κόσμο της ομάδας να ανυπομονεί, για να ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές εκεί που χτυπάει η καρδιά του Δικέφαλου Αετού. 

Πλούσιο υλικό από το τελευταίο μας στο “Νίκος Γκούμας”:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος και έχρισε ως MVP …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com