Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αντιπρόεδρος Τέμπερλεϊ: «Έχουμε επαφές με ελληνική ομάδα για Αρέγκι»

Αντιπρόεδρος Τέμπερλεϊ: «Έχουμε επαφές με ελληνική ομάδα για Αρέγκι»

Θετικός στην πώληση του Αρέγκι εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Σαν Μαρτίν Τέμπερλεϊ, ο οποίος παραδέχτηκε πως υπάρχουν επαφές με ελληνική ομάδα φωτογραφίζοντας την ΑΕΚ.

Στην ιστοσελίδα της Αργεντινής «Equipo Nacional» μίλησε ο Σέρχιο Αριέλ Γκιαντούρτσο, αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΑΕΚ για τον Αρέγκι και υποστήριξε πως η ομάδα δεν θα υπάρξει εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Ο Άντριαν ανήκει στην Τέμπερλεϊ, με τη Τουμπακάν (η ομάδα που αγωνίζεται δανεικός) να έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει μέχρι το Δεκέμβριο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τέμπερλεϊ μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Δεν θα υπάρξουμε εμπόδιο σε προσφορά από ομάδα της Ευρώπης. Ξέρουμε πως υπάρχουν επαφές ελληνικής ομάδας με το περιβάλλον του Αρέγκι, ενώ επαφές έγιναν και με την Τέμπερλεϊ. Ο Αντριάν το περιμένει γιατι αυτή η προοπτική αποτελεί μια ευκαιρία για τον ίδιο, αλλά και τον σύλλογο του.

 

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Στο Παγκρήτιο ο Γιακουμάκης

Στο Παγκρήτιο στάδιο βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση μεταξύ του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com