Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Απαλλάχθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τις ανακοινώσεις τους εκατέρωθεν, έπειτα από το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ από την δίωξη που του ασκήθηκε για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε στις 11-8-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη.

Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4 και 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέστηκε την 1-9-2019 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην παρούσα πειθαρχική δίωξη. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000€).

Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα που αφορά στο περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εξέδωσαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑEK, που διεξήχθη στις 29.9.2019 και περί ώρα 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αθήνα) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στα Σπάτα

Ξεκινούν προσεχώς οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και καθισμάτων. Χωρίς το παραμικρό ίχνος χρονοτριβής συνεχίζονται τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com