Απίθανη δήλωση από τον πρόεδρο της Παρτιζάν για την ΑΕΚ!

Το απόλυτο χάος επικράτησε στον δεύτερο προημιτελικό του EHF Cup ανάμεσα στην Παρτίζαν και την ΑΕΚ, καθώς η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ το απόγευμα της Κυριακής (30/3).

Ο λόγος; Οι κροτίδες που έπεσαν προς την πλευρά των αθλητών της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια και να παραμείνουν εκεί για δύο ώρες. Τελικά, οι διαιτητές αποφάσισαν ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί, αφήνοντας την ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ (EHF) να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Παρά το σκηνικό έντασης, ο πρόεδρος της Παρτίζαν τόνισε ότι είχαν δοθεί εγγυήσεις στην ΑΕΚ για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο, τα γεγονότα στο γήπεδο διέψευσαν αυτές τις διαβεβαιώσεις, δημιουργώντας εύλογες απορίες για την τελική απόφαση που θα λάβει η EHF.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της Παρτίζαν:

- Advertisement -

“Οι φιλοξενούμενοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν, επειδή φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους. Εμείς εγγυηθήκαμε πως όλα θα είναι εντάξει, όμως πιστεύουμε ότι ήρθαν με σκοπό να μην παίξουν. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, μετά απ’ όσα ζήσαμε στην Αθήνα. Έφτυναν τους παίκτες μας και τους έλουζαν με μπίρα, ενώ εμείς έπρεπε να στεκόμαστε πίσω από τους αστυνομικούς”

“Εκείνοι δεν είχαν αρκετή ασφάλεια, ενώ εμείς τους εγγυηθήκαμε ότι θα είναι ασφαλείς. Έπαιξαν όλους τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες εντός έδρας, αυτό ήταν το πρώτο τους ματς εκτός έδρας και ήταν φοβισμένοι. Ο προπονητής τους είπε αρχικά ότι ίσως μπορούσαν να αγωνιστούν, στη συνέχεια ζήτησε να υπάρξει συμφωνία αύριο αν πληρώναμε τη διαμονή και το ταξίδι τους. Ωστόσο ο πρόεδρός τους και ο τεχνικός διευθυντής δεν ήθελαν να το αποδεχθούν αυτό, δεν ήθελαν να παίξουν, αυτό είναι όλο” πρόσθεσε ο Ζούγκιτς.

Βαγγέλης Νταλαπέρας
Βαγγέλης Νταλαπέρας
Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ομάδα για μένα, είναι τρόπος ζωής. Μεγάλωσα ζώντας την κάθε της στιγμή, από τις μεγάλες βραδιές μέχρι τις δύσκολες μέρες. Μέσα από τις λέξεις μου, θέλω να μεταφέρω τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της Ένωσης. "ΑΕΚ παντού και πάντα!", γιατί η αγάπη αυτή δεν έχει όρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -