Αρχική / AEKPASSION / Απλά εισιτήρια, μόνο διαδικτυακά, θα κυκλοφορήσουν για τον επαναληπτικό με Βελέζ

Απλά εισιτήρια, μόνο διαδικτυακά, θα κυκλοφορήσουν για τον επαναληπτικό με Βελέζ

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε μεγάλη σύσκεψη σήμερα στα γραφεία της «Ένωσης», όσον αφορά τη ρεβάνς με τη Βελέζ Μόσταρ στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Πέμπτη στις 29 Ιουλίου.

Η σύσκεψη αυτή είχε να κάνει με το θέμα της οργάνωσης, αφού μετράμε πια αντίστροφα για την επιστροφή του κόσμου της ομάδας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, έπειτα από ενάμιση χρόνο και με τα μέτρα φυσικά που θα πρέπει να πάρει η διοίκηση της ΑΕΚ, μετά την ΚΥΑ.

Όπως είναι γνωστό πλέον, πέρα από την κάρτα διαρκείας ή το απλό εισιτήριο που χρειάζεται για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού (το οποίο θα ισχύει 14 ημέρες μετά την δεύτερη δόση), ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου, αλλά και ταυτοποίηση των στοιχείων με ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό.

Από εκεί κι έπειτα, θα διατεθούν και απλά εισιτήρια (εκτός των καρτών διαρκείας) που θα είναι στη διάθεση του κόσμου από την εβδομάδα που ακολουθεί.

Τα απλά εισιτήρια ωστόσο, θα πωλούνται μόνο διαδικτυακά, σύμφωνα με την ΚΥΑ, ακολουθώντας τα βήματα με την απαίτηση να υπάρχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Πράγμα που σημαίνει πως απαγορεύεται η προπώληση από τα εκδοτήρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τη Δευτέρα θα ανακοινώσει αναλυτικά τη διαδικασία που θα υπάρξει, προτρέποντας τον κόσμο της ομάδας να προσέλθει εγκαίρως στο γήπεδο, αφού θα γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι.

Τέλος, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τόνισαν πως:

«Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και για τους λόγους της πλήρους εφαρμογής της ΚΥΑ και των κανονισμός της ΟΥΕΦΑ (που προβλέπουν αυστηρότατες ποινές που φτάνουν από κλείσιμο του γηπέδου, μέχρι και να χαθεί το ματς στα χαρτιά!) τα μέτρα θα είναι αυστηρά και οι έλεγχοι επίσης για την τήρηση όλων των μέτρων».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

  Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ Ο Έλληνας διεθνής χαφ της ΑΕΚ συνεχίζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com