Απλά και όμορφα στους «8» η ΑΕΚ!

Νίκη με 2-0 για την ΑΕΚ,που περιμένει τον Παναιτωλικό στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 και τον Λιβάγια στη κορυφή καθώς ο Ολιβέιρα βγήκε εκτός αποστολής. Σχεδόν σβηστά μπορούμε να πούμε η ΑΕΚ καθάρισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης,με τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο από τον Αλμπάνη και τον Μάνταλο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός με την ΑΕΚ να μην κάνει επιθέσεις και τον Αστέρα να μην δείχνει ότι μπορούσε να παλέψει για κάτι καλύτερο στον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή για να βρει κάποιο γκολ και να απλοποιήσει το θέμα της πρόκρισης. Στο 9′ έγινε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Χουλτ από τα αριστερά να κάνει τη σέντρα και τον Λιβάγια να μην προλαβαίνει τη μπάλα σε προβολή που επιχείρησε. Στο 12ο λεπτό είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Παουλίνιο καθώς τραυματίστηκε στο χέρι και στη θέση του πέρασε ο Μπακάκης. Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει γκολ στο 15ο λεπτό με τον Μάνταλο να σκοράρει μετά από πάσα του Χουλτ από τα αριστερά και γύρισμα του Λιβάγια στον αρχηγό της ΑΕΚ ο οποίος με σκάψιμο της μπάλας έκανε το 1-0.Δύο λεπτά αργότερα,η ομάδα με πατημένο το γκάζι βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κριστισιτς να κάνει κάθετη μπαλιά στον Αλμπάνη ο οποίος μόνος του με τον Παπαδόπουλο,έκανε ψύχραιμο πλασέ για το 2-0,αποτέλεσμα του έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου,καθώς στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι,με την ΑΕΚ να ρίχνει το ρυθμό της λόγω και του 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας περιορίστηκε σε ένα παιχνίδι σκληρών μαρκαρισμάτων πράγμα που έφερε ιδιαίτερο εκνευρισμό στους φίλους της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 79΄ λεπτό με σουτ του Λιβάγια από τα αριστερά που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος,ενώ 10 λεπτά πριν πέρασε και σαν αλλαγή ο Γιακουμάκης στη θέση του Βέρντε. Στο 86 ο Σιμάνσκι μετά από γύρισμα του Αλμπάνη έκανε ένα εναέριο σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ με τον Γιακουμάκη να μην προλαβαίνει να πάει στη πορεία της μπάλας,χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

- Advertisement -

ΑΕΚ: Τσιντώτας,Παουλίνιο(12’Μπακάκης),Βράνιες,Σβάρνας,Κρίστισιτς,Μάνταλος(93’Σαμπανάτζοβιτς),Σιμάνσκι,Βέρντε(69’Γιακουμάκης),Αλμπάνης,Λιβάγια

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -