Αρχική / Αρχική Σελίδα / Από το μάτι που γυάλιζε στην…πλήρη αδράνεια

Από το μάτι που γυάλιζε στην…πλήρη αδράνεια

Είδαμε ό,τι ήταν να δούμε εχθές… ας πούμε τώρα δύο τρία πράγματα που μας έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό και μας δημιουργούν ερωτήματα!

Γράφει ο Βαλάντης Αλεξούδης

Με τη διακοπή του Πρωταθλήματος να προηγείται μιας, σχετικά, βατής αναμέτρησης οι προσδοκίες αυξάνονται. Ειδικά όταν υπάρχει η δίψα για επανεκκίνηση και αντεπίθεση. Δύο έννοιες που, απ΄ότι φαίνεται, είναι άγνωστες στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο! Η χθεσινή εμφάνιση είναι αντίκτυπο της μαχητικότητας που σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει η Ένωση, με εξαίρεση τα προκριματικά της Ευρώπης το καλοκαίρι και ένα-δύο διαστήματα σε κάποιους αγώνες.

Η κατάσταση έχει ως εξής…Ένα Πρωτάθλημα που, αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω, έχει χαθεί και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο. Χωρίς καν να τελειώσει ο πρώτος γύρος, η ομάδα βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ δείχνοντας ανήμπορη να αντιστρέψει την κατάσταση. Τα αποτελέσματα με Ατρόμητο και Παναιτωλικό ήταν αυτά που έδειξαν τη σκληρή πραγματικότητα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παίκτες που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν παίζουν για τον προπονητή τους όπως πέρυσι. Μια ομάδα που το μάτι της όχι μόνο δεν γυαλίζει αλλά έχει φτάσει σε σημείο να βλέπει τα προβλήματα και να δείχνει ανέτοιμη να τα επιλύσει. Εδώ όμως μπαίνει και ένα μεγάλο ερώτημα… Ποιος απέτυχε τελικά; Θυμάμαι πριν λίγο καιρό τον κύριο Μελισσανίδη να αναφέρει πως αν χαθεί το Πρωτάθλημα θα έχει αποτύχει η ομάδα και πρώτος αυτός. Ξέροντας όμως πως δεν του αρέσει να χάνει αναρωτιέμαι…ποιος ευθύνεται τελικά για την όλη κατάσταση;

Προσωπική μου άποψη…όλοι έχουν ευθύνη. Ξεκινώντας από τη διοίκηση η οποία, όπως φαίνεται τελικά, κακώς άφησε την ομάδα χωρίς ενίσχυση. Μετά σειρά έχει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τους όποιους συνεργάτες του που δεν βρήκαν τελικά τους παίκτες που έπρεπε και δεν συνεργάστηκαν σωστά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Θρακιώτης Τεχνικός φαίνεται πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας Πρωταθλήτριας ομάδας που αγωνίζεται και στο Champions League.

Τέλος, ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Δεν νοείται τέτοια εμφάνιση όπως στα τελευταία ματς της ομάδας. Είναι ένα σύνολο που πέρυσι ονομαζόταν περήφανα οικογένεια και πλέον έπαψε να το θυμίζει. Μεγάλη αδιαφορία και ένα λανθασμένο τουπέ πρωταθλητών που ήταν θέμα χρόνου να κοστίσει… όπως και έγινε! Πλέον το θέμα είναι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και ό,τι κρίνει σωστό η διοίκηση ώστε να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να θυμηθούμε την ΑΕΚ του 2016 πριν έρθει ο Μανόλό Χιμένεθ…

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

  Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο. Σε επαφές βρίσκεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com