Η ομάδα του Βίγκο λίγο μετά τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους», εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον 27χρονο για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε σήμερα το μεγάλο deal με την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα έναντι του ποσού των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ με τον Μεξικανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» έως το καλοκαίρι του 2027.
Η ομάδα του Βίγκο με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον 27χρονο μέσο για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξε ως μέλος του ισπανικού συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Θέλτα και η ΑΕΚ έκλεισαν σήμερα τη μεταγραφή Μεξικανού επιθετικού, Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίστηκε ήδη την τελευταία σεζόν στην ελληνική ομάδα ως δανεικός. Ο επιθετικός κλείνει έτσι το στάδιο του στην ομάδα του ουρανού, στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2022 αφού ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ.
Η Θέλτα θα ήθελε να ευχηθεί στον Ορμπελίν πολλές επιτυχίες σε αυτή τη νέα αθλητική του φάση και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την υποδειγματική συμπεριφορά, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα του Βίγκο».

