Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αποχώρησε θυμωμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Αποχώρησε θυμωμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Εκνευρισμένος έφυγε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ενημερώσει νωρίτερα πως δεν θα παραμείνει μέχρι το τέλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αποχώρησε με εκνευρισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο, κι αυτό ήταν αποτέλεσμα των όσων ειπώθηκαν εκεί, όσον αφορά τα κριτήρια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League, τα οποία κάποιες ομάδες τα ήθελα πιο… ήπια, ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί και αποφασιστεί να υπάρξουν αυστηρές προϋποθέσεις. Μάλιστα, κάποιοι αντέδρασαν και στο να αναλάβει ο ΕΣΑΚΕ την αδειοδότηση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος λοιπόν ενοχλήθηκε αρκετά με αυτή τη στάση, πιστεύοντας πως τον κοροϊδεύουν, ενώ εκείνος ήταν διατεθειμένος ακόμη και να συζητήσει σοβαρά το ενδεχόμενο κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, παρά το γεγονός ότι η «Βασίλισσα» έχει για ακόμα ένα έτος συμβόλαιο με την COSMOTE TV.

Ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» έδωσε κανονικά το παρών, συμμετέχοντας στις δύο ψηφοφορίες για την τριμελή επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ και το νέο ύψος της εγγυητικής επιστολής, πριν αποχωρήσει, δυόμιση ώρες έπειτα από την έναρξη του ΔΣ, μαζί με τον Γιώργο Χήνα που τον συνόδευε (με τον Σταύρο Δουβή να παραμένει εκεί).

Να σημειωθεί, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιείται από νωρίς το μεσημέρι σήμερα, στην Αίθουσα Συνεντεύξεων του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη σεζόν της Basket League, από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει στην κεντρική διαχείριση η ΑΕΚ, τι ισχύει με το εξώδικο τη Cosmote TV

Πριν λίγες ώρες βγήκε στην επιφάνεια ένα θέμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com